Werkwijze

Het eerste is een email of een belletje.

Vertel me waar je mee bezig bent, en waar je mijn hulp voor kunt gebruiken.
Als er een tijdpad/deadline en een budget is, dan hoor ik dat graag.

Afhankelijk van waar ik instroom in het proces is er veel of weinig te bespreken voordat we gaan filmen.
Het is het meestal goed om een afspraak te maken en te praten. Afhankelijk van het project laat ik een collega filmmaker/creatief aanschuiven om mee te denken over de productie.

 
 

Wat ik voor je kan betekenen

  1. Creatief/inhoudelijk Het uitgangspunt is een zo helder en compact mogelijke film. Met een vorm/stijl en verhaal wat zo goed mogelijk aansluit bij de boodschap/het merk. Naar aanleiding van ons gesprek over de vraag, formuleer ik een plan voor het maken van één of meerder video's. De inhoud van deze video's kan volledig door mij of in samenspraak gecreëerd worden. Dit stuk kan ik oppakken met een creatieve collega, mocht dat nodig zijn.

  2. Productie Na het creëren van een filmplan verzorg ik samen met vakmensen uit mijn netwerk de productie. Omdat ik veel documentaire stijl film, wordt veel van wat zich voor de camera afspeelt samen met de opdrachtgever verzorgd. De gehele technische uitvoering verzorg ik. Mocht er sprake zijn van een commercial of een fictie project dan kan ik ook zaken als, locatie en acteurs regelen.

  3. Post-productie Na de opnames volgt een montage en afwerking periode. Muziek, Kleur-correctie, animatie.

  4. Aflevering De films worden digitaal aangeleverd. In een formaat dat overal geopend kan worden en zo gedeeld/gepubliceerd kan worden waar nodig.

AMJS_sessie_1.jpg
 

Software die ik gebruik.

Other stuff I use.