MIVA - bestemming binnen bereik

 

Campagne voor MIVA. Bestemming binnen bereik. In opdracht van GVDW en MIVA ben ik een week in Congo geweest voor opnames met Dokter Christian. Hier hebben wij een korte documentaire en een tv commercial opgenomen.

 
 
 

Dokter Christian leidt één van de moeilijk bereikbare ziekenhuizen. Samen met zijn team wil hij niets liever dan gezonde baby’s ter wereld brengen. ‘Doordat de afstanden zo groot zijn, kwam het vaak voor dat baby’s en soms ook moeders onderweg overleden’, aldus de dokter.

Dankzij donateurs van MIVA uit Nederland staat er nu een levensreddende motorambulance bij het ziekenhuis. Deze stevige motor met brancard zorgt ervoor dat zwangere vrouwen wél op tijd het ziekenhuis kunnen bereiken. En dat hun baby’s de kans krijgen op een leven.

 
 

Tv Commercial Dokter Christian

Bestemming binnen bereik.

30 seconden tv commercial met voice-over die het verhaal van Dokter Christian vertelt. 

 

 

Web documentaire

Het hele verhaal van Dokter Christian.

Tijdens ons bezoek aan Dokter Christian heeft de 28-jarige Mireille dankzij de motorambulance het ziekenhuis op tijd gehaald, waar een keizersnede volgde. Haar gezonde dochter werd geboren op 30 september 2015. In deze korte web docu legt Christian uit wat de motor voor hem en de gemeenschap betekent.

 

Omvang en credits project

Camerawerk en montage van:

  • TV commercial in verschillende lengtes

  • Pre-roll in verschillende lengtes

  • 1 web documentaire

  • 1 videoheader

  • Fotografie voor print en web publicatie


In opdracht van GVDW, voor MIVA.
Campagne concept door Niels Jacobs

 

Opdrachtgevers

miva.png
 
gvdw.png